Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Водоканалі винна Нацкомісія, у Нацкомісії - Водоканал (ФОТО)

3 липня 2014 р., 16:16

Ужгородський "Водоканал" намагається відбитись від розлючених споживачів.

Директор "Водоканалу" каже, що тарифи затвердила Нацкомісія, а Нацкомісія – що такі ціни визначив "Водоканал"

Пікет проти підвищення тарифів на воду сьогодні проходить біля ужгородського "Водоканалу". Члени Громадської ради разом з іншими мешканцями міста піднялися в кабінет керівника комунального підприємства Юрія Омельяненка. Близько 50 мітингувальників вимагають пояснити різке підвищення тарифів з 6.58 до 11.84.

{g}

"Ми хочемо знати, куди йдуть гроші, чому такі високі тарифи у нашому місті ще й досі немає цілодобового постачання та якісної води? У Києві вода вдвічі дешевша! Це при тому, що зарплати у них – не до наших. Пенсії не підвищуються, а тарифи ростуть!", - обурюється одна з присутніх пані Світлана.

Юрій Омельяненко у своє виправдання каже, що тарифи підвищилися по всій країні, і розмір оплати затвердила Національна комісія. Пікетувальники, у свою чергу, кажуть, що телефонували в комісію, там їй повідомили, що затвердили ті тарифи, які подало місто. 

"Про Захід"



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp