Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець вкрав від знайомого ноутбук

21 липня 2017 р., 20:15

Поліція повідомила йому про підозру

У Хустський відділ поліції звернувся із заявою житель райцентру. Заявник повідомив про те, що невідомі викрали з його подвір’я ноутбук. Сума заподіяних збитків склала близько 2000 гривень.

В ході оперативно-розшукових заходів особу крадія встановили і затримали його працівники кримінальної поліції Хуста. Ним виявився 21-річний житель міста, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за грабіж.

Цього разу крадій прийшов у гості до свого знайомого, якого вдома не застав. Побачивши на столику у дворі ноутбук, переліз через паркан і викрав річ.

Наступного дня крадія затримали, крадений ноутбук вилучено як речовий доказ. За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням у приміщення). Слідчий вже оголосив підозру фігуранту справи, перевіряється його причетність до скоєння інших злочинів.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp