Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Молодь з усієї України приїде на Закарпаття на освітній наметовий табір “A.L.L. RightS”

22 липня 2017 р., 14:50

Захід відбудеться на Ужгородщині з 9 по 14 серпня

​Цього літа молодь з усієї України матиме знову можливість провести незабутній тиждень на освітньому наметовому таборі “A.L.L. RightS”, який вже в третє проходитиме в с. Кам’яниця Ужгородського району, з 9 по 14 серпня.Організатори​ заходу, незмінно​, молодіжна організац​ія​ “Фундація регіональних ініціатив”​. Яка вже неодноразово доводила, що неформальна освіта це не тільки дуже корисно, але й цікаво,і, навіть, весело, особливо в компанії активної молоді.​Як зажди ФРІ-таб​ір​ “A.L.L. RightS” ​буде вас дивувати виступами​ найкращ​их ​тренер​ів ​ та спікер​ів​, ​по темі прав людини​. Крім лекцій та тренінгів на таборі будуть тематичні ігри, нічні ватри, пісні під гітару, перегляди фільмів та ще багато цікавого.​ Тут Вас не просто навчать, як захи​щати свої права чи як спілкуватись з поліцією. Саме тут можна знайти друзів з усієї країни, поспілкуватись з успішними людьми і дізнатись секрети їх успіху, відкрити для себе права людини. Обережніше, бо ці 6 днів можуть змінити Вас і Ви будете раді цьому.

“Табір “A.L.L. RightS” – це можливість для молоді у форматі відпочинку, знайомств, розмов та ігор отримати важливі та необхідні для вільної і свідомої людини знання. Адже, знати свої права та вміти їх захищати – це обов’язок кожного з нас. Усі великі зміни, у тому числі й державні, починаються зі змін самої людини, тому вчитися і розвиватися потрібно весь час. Молодь – рушій змін. Свідома молодь – рушій позитивних і прогресивних змін” – каже Юлія Дуб, ​засновник проекту.​Гасло ФРІ-Табору “A.L.L. RightS” – Activism, Law, Liberty – активність, право, свобода, – саме цьому і будуть навчати учасників табору.

Для того щоб стати учасником табору, потрібно лишень заповнити анкету https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdS6wUuQc4wxsMuxIv8b2lpfZ8ASgcY9jJt0xhfHcbS4V5Zkg/viewform?c=0&w=1 та пройти відбір. Новини табору можна дізнатись тут https://www.facebook.com/camp.ALL.RightS Якщо виникають питання телефонуйте 0669643504(Яна Заєць, організатор табору)



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp