Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як лісівники ліквідовували аварійні дерева (Фото)

25 липня 2017 р., 09:25

На трасі "Київ-Чоп"

Лісівники Ужгородського лісгоспу розчистили узбіччя автотраси Київ-Чоп. Вони в рамках санітарного прибирання очистили від сухих дерев і хмизу автошлях вздовж міжнародної траси Київ-Чоп. Працівники Нацполіції України у Закарпатській області, у свою чергу, стежили за безпекою руху.

Окрім того, активно проводилися роботи з вирубки кущів, прибирання сміття та ліквідації стихійних сміттєзвалищ в придорожніх смугах автомобільної дороги міжнародного значення.Згідно Державного стандарту щодо експлуатаційного стану автомобільних доріг від 1997 року відстань від кромки проїзної частини до дерева має складати в залежності від категорії дороги від 8,25 до 14 метрів.

Більшість дерев, які забрали лісівники, посадили ще за часів Радянського Союзу, тому ці норми не були дотриманні. Окрім того дерева, як правило, багаторічні та створюють небезпеку для учасників руху.

{g}
Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp