Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поки газди святкували, крадій зробив свою роботу

3 липня 2014 р., 18:31

Вчора до Ужгородського райвідділу міліції звернувся мешканець Ужгородського району, який повідомив, що невідома особа проникла до його будинку, звідки викрала 100 доларів США, 100 Євро, 500 грн. та золоті прикраси.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група, де здійснивши огляд встановила, що до будинку злочинець потрапив шляхом підбору ключа. 

Поспілкувавшись з потерпілими правоохоронці дізнались, що в момент скоєння крадіжки вони були на святкуванні дня народження у своїх друзів. Повернувшись додому нічого підозрілого не помітили. Все стояло на своїх місцях… Та коли дружина знявши із себе прикраси підійшла до серванту, щоб поставити їх на місце, виявила, що дерев’яна шкатулка в якій вони зберігались була порожньою… З

апідозривши, що в їхньому будинку хтось побував, чоловік одразу ж пішов перевірити барсетку в якій він зберігав гроші, але і в ній нажаль теж було порожньо. 

Наразі, за даним фактом слідчим відділенням Ужгородського РВ УМВС відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 КК України (Крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. 

Ведеться досудове розслідування та оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення винних осіб. 
Ганна Дан, Ужгородський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp