Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З мукачівського супермаркету злодії два дні виносили товар (Фото)

25 липня 2017 р., 18:45

За фактом відкрито кримінальне провадження

До Мукачівського відділу поліції із заявою про крадіжку з супермаркету звернувся директор товариства з обмеженою відповідальністю. 10 мішків цукру, рослинну олію, пиво, солодощі невідомі вивезли за два дні.

Правоохоронці відділу поліції з`ясували, що двоє мукачівців вночі з 02.00 по 03.00 год проникли на територію супермаркету і винесли частину вказаного товару. Через два дні знову повторили крадіжку. Вивозили крадене на візку і ховали за кущами та деревами.

Як розповів один із підозрюваних, який неодноразово був судимий за майнові злочини, вони розраховували, що залишаться непоміченими і уникнуть відповідальності перед законом.



За фактом крадіжки слідчий Мукачівського відділу відкрив кримінальне провадження за част. 3 ст.185 - Крадіжка, поєднана з проникненням. Частину товару поліцейські вилучили, інше – підозрюваним вдалось продати. Тривають досудові перевірки.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp