Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Українські військові дають зброю вчорашнім бойовикам (ВІДЕО)

3 липня 2014 р., 18:45

Дехто з бойовиків, які здалися, уже борються на боці України.

У Штабі антитерористичної операції стверджують, що після 48 годин прицільної артилерійської та авіаційної роботи по об'єктах і таборах диверсантів, з'явилося чимало охочих скласти зброю та здатися, повідомляє ТСН.

Кілька таких груп, що вийшли на наших розвідників у районі Слов'янська та Краматорська невдовзі знову воюватимуть,але вже на боці українських антитерористичних сил. 

Від ночі понеділка кількість знищених терористів, за різними оцінками, перетнула позначку у пів тисячі. А Росія закрила ще один пункт пропуску та не пустила на свою територію близько 300 бойовиків-утікачів. Це спонукає учорашніх бойовиків шукати порятунку в українських силовиків. 

"Ми хочемо, щоб на нашій землі був мир, щоб діти нормально ходили в школу. Вони продають квартири, змушують людей з лопатами рити окопи, вимагають викуп за виїзд з міста чоловіків", - розповідає про колишніх "колег" той, хто здався військовим. 

Чи вірять колишнім бойовикам до кінця українські військові – не зрозуміло, але зброю декому до рук вже дали, аби вони захищали Україну. 

Нагадаємо, спікер РНБО зпевнив, що українські силовики намагаються взяти терористів у кільце, а АТО скоро закінчиться.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp