Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Керівники Закарпаття привітали найуспішніших випускників області

26 липня 2017 р., 13:58

Подяками та цінними подарунками

Цьогоріч чотирнадцять закарпатських учнів склали зовнішнє незалежне оцінювання з максимальним результатом – 200 балів. З цим показником область займає шосте місце в Україні.

Найбільша кількість цьогорічних володарів найвищого результату – дев’ять – випускники Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернат з поглибленим вивченням окремих предметів. Зокрема, четверо з математики: Станіслав Томаш, Джесіка Німець, Дмитро Кунцьо та Ігор Баренблат. Троє з хімії – Олександр Сабовчик, Вікторія Траль та Тімур Пуховой та один з англійської мови – Максим Субота. При цьому один з них, О. Сабовчик, отримав максимум балів одразу з двох предметів – біології та хімії.

Яна Романюк, випускниця Мукачівської гімназії, отримала найвищий бал з німецької мови, учень Хустської ЗОШ №2 Едуард Павлишинець – з фізики. Випускник Виноградівської ЗОШ №8 Ярослав Бендаревський отримав 200 балів з математики, учень Виноградівської гімназії Костянтин Агафонов – з хімії. Випускниця Воловецької ЗОШ Анна Зорівчак отримала найвищий бал з біології.



26 липня кращих випускників Закарпаття вітали в облдержадміністрації керівники краю. Голова ОДА Геннадій Москаль привітав абітурієнтів із закінченням школи та початком нового життя. Він побажав майбутнім студентам знайти себе у вибраній професії, успішного вступу та навчання у вишах. А голова облради Михайло Рівіс – гідно використати свій потенціал. «Ставте перед собою амбітні цілі, нездійсненних мрій немає! Щиро зичу вам їх досягати», - побажав він.

Наприкінці зустрічі керівники краю вручили майбутнім студентам подяки та цінні подарунки. Вітальні грамоти отримали також батьки учнів та керівники навчальних закладів, де вчилися двохсотбальники.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp