Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті виявили 50 порушників міграційного законодавства

26 липня 2017 р., 16:26

У результаті проведення цільових профілактичних заходів

Із виявлення порушників міграційного законодавства працівниками ГУДМС України в Закарпатській області прийнято рішення про заборону в’їзду громадянину Російської Федерації. Сім іноземців примусово повернені до країн походження ( 2 громадян Словаччини, 2 – Білорусі¸ по одному – з Азербайджану, Угорщини та Туреччини).

Відпрацювання проводилися впродовж тижня у взаємодії із співробітниками поліції, служби безпеки України та прикордонниками. Було перевірено місця можливого перебування на території краю іноземців та осіб без громадянства, а саме – речові та продовольчі ринки, гуртожитки, готелі, залізничні та автовокзали. Проводилася інформаційно-роз’яснювальна робота серед мігрантів стосовно їхніх прав та обов’язків, правових аспектів їх реєстрації під час перебування в Україні.

За допущені порушення правил перебування в Україні виявлено та притягнуто до адміністративної відповідальності 42 іноземних громадян та 13 закарпатців, які запросили іноземців та надали їм житло.









Ольга Поштак, головний спеціаліст із зв’язків з громадськістю та ЗМІ ГУДМС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp