Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У закарпатця вкрали два велосипеди вартістю 20 тисяч гривень

26 липня 2017 р., 18:30

Поліція затримала крадія

 

До чергової частини Мукачівського відділу поліції із заявою про крадіжку велосипедів, вартістю понад 20 тисяч гривень, звернувся місцевий мешканець. Чоловік розповів, що невідомі проникли на територію подвір`я і з-під навісу викрали два найдорожчі велосипеди, які були пристебнуті спеціальним замком.

Після проведення ряду розшукових заходів працівники кримінальної поліції встановили особу підозрюваного. Ним виявився 20-річний вже судимий мукачівець. Раніше хлопець не мав проблем із дотриманням закону, однак зараз за фактом крадіжок та зберігання наркотичних речовин, хлопцю оголошено підозру по сімом фактам порушення кримінального законодавства.

Обидва велосипеди мукачівець продав. За фактом крадіжки, поєднаної з проникненням, відкрито кримінальне провадження за част.3 ст.185 Кримінального кодексу України. Поліцейські перевіряють мукачівця на причетність до інших аналогічних злочинів. Триває досудове розслідування.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp