Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тривають ремонтні роботи на Докучаєва та Собранецькій (Фото)

27 липня 2017 р., 13:36

Мер оглянув ремонт

 

Як проводять роботи на внутріквартальних територіях на вулицях Докучаєва, 4-6 та Собранецькій, 122-124, оглянули Ужгородський міський голова Богдан Андріїв та депутат міської ради від цього округу Василь Губкович.

Хоч це різні адреси, будинки поруч, вони суміжні, і ремонтом охоплено спільний двір між багатоповерхівками. Ремонт внутрікварталки на Докучаєва,4-6, де ніколи не було покриття, вже завершено, а на Собранецькій, 122-124 роботи ще тривають. Кошти на ремонти виділили з міського бюджету. Понад 757 тисяч гривень спрямували на ремонт внутрішньоквартальної території на Докучаєва,4-6, майже 693,5 тисячі гривень – на Собранецьку, 122-124.

Міський голова розпитав працівників про хід робіт, поспілкувався з мешканцями будинків, які дякували за допомогу і розповіли про інші проблеми у своїх багатоповерхівках. Богдан Євстафійович запевнив, що по можливості вирішуватимуть й інші питання.



Прес-служба Ужгородської міської ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp