Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ще двох водіїв напідпитку затримали у Міжгір’ї та на Свалявщині

27 липня 2017 р., 20:45

Минулої доби

У селі Поляна Свалявського району працівники поліції зупинили вночі автомобіль «Оpеl Vеctrа» іноземної реєстрації. За кермом перебував житель с.Тур’я Бистра Перечинського району, який мав ознаки алкогольного сп’яніння. Його доставили на медосвідчення в районну лікарню, де виявили 0,76 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення й відсторонили від керування.

У Міжгір’ї правоохоронці зупинили автомобіль «ВАЗ-2108», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. Керував автомобілем 36-річний місцевий житель, який мав ознаки алкогольного сп’яніння. На пропозицію пройти медосвідчення чоловік відреагував неадекватно, спробував втекти, а далі вчинив опір правоохоронцям. Його доставили в районну лікарню, де виявили 0,66 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за злісну непокору законній вимозі поліцейського (ст.185 КУпАП) і за керування в стані алкогольного сп’яніння. (ст.130 КУпАП). Водійське посвідчення вилучили, а машину забрала дружина водія.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp