Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Рух нових сил" заявив про повернення Саакашвілі в Україну

28 липня 2017 р., 14:06

Екс-очільника Одещини позбавили громадянства України

Колишній голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі найближчим часом оголосить дату повернення до України. 

Про це на мітингу біля Адміністрації президента заявила член ради очолюваної Саакашвілі партії "Рух нових сил" Ольга Галабала. 

"Найближчим часом ми оголосимо дату повернення Міхеіла Саакашвілі в Україну. До цієї дати нам потрібно мобілізувати максимальну кількість людей", - заявила вона. 

За словами Габали, з п'ятниці координатори партії, адвокати та ініціативні люди підуть у всі консульські установи, посольства та представництва міжнародних організацій для того, щоб отримати максимальний осуд президента України. 

Раніше Адміністрація президента офіційно підтвердила інформацію про позбавлення українського громадянства Михеіла Саакашвілі на підставі рекомендацій Комісії з питань громадянства. Указ Президента підписано, його не оприлюднюють через конфіденційну інформацію. Сам Саакашвілі нині перебуває в Сполучених Штатах Америки і заявив, що домагатиметься свого повернення до України. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp