Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Луганську знову є жертви війни

4 липня 2014 р., 12:14

У місті невпинно обстрілюють квартали.

У міськраді розповіли, що в житлові будинки і установи Луганська 3 липня влучили понад 15 снарядів, є загиблі і поранені.У результаті збройних сутичок 3 липня в Луганську було пошкоджено декілька будівель, є постраждалі. Про це повідомляє прес-служба Луганської міськради в п'ятницю, 4 липня.

Зокрема, в результаті потрапляння снаряда в житловий будинок по вулиці 1-ша Менжинського одна жінка загинула, ще один потерпілий доставлений в Луганську обласну клінічну лікарню.

У результаті вогнепального поранення в 27-ому кварталі загинула одна людина. Ще семеро осіб постраждали в результаті влучення снарядів у житлові будинки вулиць Бабушкіна, 1, Нестерова, 77, Земнухова, 69.

Три снаряди також потрапили на територію Луганського обласного клінічного онкологічного диспансеру. Фасади будинків отримали значні пошкодження, вибиті шибки в лікувальних корпусах, постраждалих немає.

У результаті падіння снаряда на територію школи №7 вибито шибки в будівлі і в будинку навпроти, пошкоджені електричні дроти. Постраждалих немає, ведуться відновлювальні роботи.

ЗА ТЕМОЮМер Луганська закликав припинити обстріл міста10:02Також снаряди потрапили в житловий будинок №87 по вулиці Станіславського і житловий будинок №17 на ділянці Цупова. Снаряди знайдені не були.

Імовірно також, що снаряди які не розірвалися, влучили в житловий будинок №69 у провулку 1-ий Нагорний, в будинок №39А в глухому куті Металургійний і житловий будинок №4 по вулиці 1-ша Менжинського.

Також потрапили снаряди в житлові будинки №77 та №18 по вулиці Перекопська, імовірно, вони застрягли в стінах, вживаються заходи щодо їхньої ліквідації.

Імовірно снаряд потрапив в лабораторію ветеринарної медицини - у будинок №9-А по вулиці Краснодонська.

По вулиці Рабкоровська в сарай, розташований в районі будинку №128, влучив освітлювальний снаряд. Жертв і постраждалих немає, снаряд був вилучений. Імовірно, снаряд також впав у барак по вулиці Набережна в районі будинку №74.

Раніше повідомлялося, що в Луганську в зв'язку зі збройними протистояннями в Кам'янобрідському і Жовтневому районах була пошкоджена електрична підстанція.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp