Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

50-річна львів’янка пропонувала хабар закарпатським прикордонникам

1 серпня 2017 р., 17:23

Аби ті дозволили перевезти дитину за кордон

За допомогою пропозиції неправомірної винагороди намагалась сьогодні вирішити проблему на кордоні 50-річна львів’янка. Прямуючи до Італії з разом з сином, вона грошовими коштами спробувала спокусити правоохоронців, щоб ті дозволили її малюку виїхати за межі України з порушенням чинного законодавства. Під час здійснення паспортного контролю прикордонники встановили, що дитина не має належно оформленої заяви батька про згоду на виїзд за кордон. Саме тому, хлопчику було відмовлено у виїзді, з чим матір не погодилась та вирішила владнати питання хабарем. Звісно, прикордонники від такої пропозиції відмовились та доповіли про інцидент керівництву.

З метою з’ясування обставин та прийняття правового рішення щодо можливих ознак злочину, передбаченого ч. 1 статті 369 ККУ "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі", прикордонники про даний факт повідомили Ужгородський відділ ГУНП у Закарпатській області. Наразі, даною справою займаються представники поліції.


Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp