Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець грабував неповнолітніх протягом місяця

3 серпня 2017 р., 11:44

Зараз його триматимуть під вартою 60 діб

За клопотанням Виноградівського відділу Берегівської місцевої прокуратури, місцевому мешканцю, який огрунтовано підозрюється у вчиненні ряду грабежів, вчинених повторно, із погрозою застосування насильства (ч. 2 ст. 186 КК України) обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

У ході досудового розслідування встановлено, що громадянин Р. в період березня-квітня поточного року, із застосуванням погроз насильства вчинив ряд відкритих викрадень (грабежів), грошових коштів та мобільних телефонів від неповнолітніх студентів одного з державних професійно-технічних закладів міста Виноградів. В ході проведення оперативних заходів, правоохоронці виявили причинність до вчинення вказаних злочинів 22-річного місцевого мешканця, що підтверджувалось зібраними доказами. Проте, усвідомлюючи протиправність і караність своїх дій, а також неминучість покарання молодик ухилився від отримання повідомлення про підозру та зник з місця свого проживання, через що, був оголошений розшук.

Затримали підозрюваного при перетині державного кордону. Відтак, слідчим суддею Виноградівського районного суду, задоволено клопотання прокурора та обрано підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp