Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Нові функціональні можливості "Картки мукачівця"

3 серпня 2017 р., 16:25

Транспортний, освітній та медичні додатки

Новий формат «Картки мукачівця» - безконтактні картки, які будуть необхідні для користування автобусами громадського транспорту сьогодні вручено представниками «Ощадбанку» міському голові Андрію Балозі та депутатам Мукачівської міськради.

Безконтактна картка стане незамінною для містян при користуванні автобусами громадського транспорту. Так, на картці встановлено транспортний додаток, що дає можливість проїзду у міському пасажирському транспорті, зарахування певної кількості поїздок. На неї здійснюватиметься зарахування певної кількості пільгових поїздок на конкретний період часу для пільгових категорій населення.

Також на картці буде встановлено медичний та освітній додаток. Медичний додаток буде застосовуватися як електронна картка пацієнта, для пільгових рецептів, отримання допомоги коштом міської програми «Додаткового соціально-медичного захисту мукачівців».

Освітній додаток міститиме учнівський електронний квиток, електронний щоденник.


«Картка мукачівця» випускається Ощадбанком на базі платіжних карток міжнародної платіжної системи MasterCard та підтримує функцію безконтактних платежів PayPass.

Картковий рахунок для «Картки мукачівця» відкривається в національній валюті.

Використання «Картки мукачівця» надає можливість отримувати повнофункціональні банківські послуги – отримувати на неї заробітну плату, пенсію, соціальні та інші виплати, здійснювати операції за картковим рахунком, а саме: отримувати готівку, сплачувати за товари і послуги безготівковим шляхом, користуватись кредитними коштами, сучасними електронними банківськими сервісами – веб-банкінгом, мобільним банкінгом тощо.

На зворотному боці «Картки мукачівця», крім стандартних даних для платіжних банківських карток, розміщуються також фотографія клієнта та штрих-код.

Пенсіонери можуть сплачувати комунальні послуги «Карткою мукачівця» без комісій.

Також власники картки отримують знижки в розмірі 40% на відвідування замку «Паланок», 20% на відвідування Мукачівського драматичного театру та 3% придбання ліків в «Соціальній аптеці».

Документи на її отримання можна подати в Центрі надання адміністративних послуг Мукачівського міськвиконкому або у відділеннях банку. Картки старого взірця необхідно обміняти на нові. Картка мукачівця видається безкоштовно.
Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp