Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські митники зупинили цигаркову контрабанду

4 липня 2014 р., 16:26

Сховати цигарки поляки не змогли...

Громадяни з Республіки Польща, мінівен французької компанії Renault, сигарети з Білорусі, митний кордон України в Закарпатті, хотіли в’їхати в Словаччину, з кінцевою точкою круїзу в Польщі. Для проходження митного контролю й перетину кордону обрали митний пост «Ужгород» Чопської митниці Міндоходів. Контроль вирішили пройти за спрощеною процедурою, тобто по смузі «зелений коридор». 

Такий їх вибір, передбачав, що в Євросоюз поляки нічого, що необхідно декларувати не везуть, та й заборонених предметів для переміщення через кордон в них теж нема.Однак, у працівників митниці виникли сумніви щодо добросовісності громадян, що мали намір перетнути кордон, тому вони прийняли рішення здійснити митний контроль автомобіля в боксі з поглибленим оглядом. Результат не змусив на себе чекати, виявили асортимент цигарок білоруського виробництва без акцизних марок та українського з марками, всього 907 пачок тютюнових виробів. 

Цікавим був той факт, що цигарки були приховані й розосереджені по 40-60 пачок в усіх можливих місцях: багажному відсіку, бокових нішах, під особистими речами, під продуктами харчування, під пасажирськими сидіннями, під декоративним килимом між передніми і задніми сидіннями, за спинкою переднього пасажирського сидіння серед особистих речей, в скриньці для документів та ключів передньої панелі автомобіля з боку пасажира, під декоративним килимом на підлозі на місці водія, в ніші для документів та ключів, в ніші дверних порожнин транспортного засобу, передбачених заводом виробником прикритих речами.За цим фактом працівниками Чопської митниці Міндоходів складено протокол про порушення митних правил за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України.
Інформаційно-комунікаційний відділГоловного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp