Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Спорудження стадіону в Пітері назвали божим чудом

4 серпня 2017 р., 16:48

Церковники впевнені, що стадіон Зеніт-арена добудували завдяки вищим силам.

Митрополит Санкт-Петербурзький і Ладозький Варсонофій повідомив, що "небесні сили" допомогли добудувати стадіон на Крестовському острові Петербурга в Росії.

"Я був свідком того, як будували стадіон у Санкт-Петербурзі. Підрядники приходять, щось роблять, у них все розвалюється - йдуть і так далі. А час йде", - цитує митрополита газета Столица С.

"У підсумку до того дотягли, що довелося навіть молебні служити на стадіоні, кликати на допомогу небесні сили! І з Божою поміччю це будівництво все-таки завершили", - зауважив митрополит.
Нагадаємо, у вересні минулого року Варсонофій помолився про успішне завершення будівництва для ФК "Зеніт" і проведення матчів чемпіонату світу-2018 і Кубка Конфедерацій-2017 нового стадіону на Крестовському острові Петербурга.
Новий стадіон на Крестовському острові почали будувати для петербурзького "Зеніту" в 2007 році на місці стадіону імені Кірова. У зв'язку із заявкою на ЧС-2018 після початку будівництва проект відправлявся на доопрацювання, щоб стадіон повністю відповідав вимогам ФІФА щодо місткості і безпеки.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp