Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатськ4і прикордонники поділилися кров’ю з нужденними земляками

4 серпня 2017 р., 21:00

26 липня на території Чопського прикордонного загону відбулася акція від проекту ВМГО «Асоціація молодих донорів України» під гаслом: «Здай кров – врятуй життя!».

Вже о 9-й ранку до загону завітали медичні працівники Закарпатської обласної станції переливання крові. Понад 30 прикордонників охоче відгукнулися на заклик долучитися до порятунку онкохворих дорослих та діток. Перед здачею крові на донорів чекали смачна булочка та чай, що є невід’ємною частиною процедури. В цілому процес для кожного тривав по 10 хвилин.

На жаль, літній період нелегкий для станцій переливання крові, оскільки у зв’язку з відпустками кількість охочих здати кров значно зменшується, а потреба в донорській крові для хворих, навпаки, – зростає в рази. Тому проведення акцій такого типу – на вагу золота.

Волонтери асоціації запрошують і інші підприємства, організації, установи, колективи нашого краю приєднатися до таких заходів і провести в себе корпоративний День донора, який вони готові для кожного організувати. Телефони для контактів: 0958554850, 0685373300 (Маріанна). Кожен бажаючий стати донором також може залишити свої координати на сайті Donor.UA.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp