Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відбулася виставка техніки та зброї (Фото)

5 серпня 2017 р., 15:35

Яку полісмени використовують повсякденно

Сьогодні, 5 серпня, в Ужгороді відзначають День поліції. У рамках святкування правоохоронці влаштували показову виставку спецобладнання, яким користуються під час виконання своїх службових обов‘язків. Окремо власний арсенал представили і обласні вибухотехніки.

На огляд публіки презентували різну амуніцію, в тому числі і ту, яка допомагає рятувати життя. Присутні мали змогу на власні очі побачити спецобладнання для виявлення та знешкодження вибухонебезпечних предметів, валізу для експертного огляду до та після вибуху, гідродинамічний руйнувач, який використовують вибухотехніки для знешкодження небезпечних предметів, набір магнітних підйомних інструментів, які дозволяють піднімати предмети вагою до 600 кілограмів. Також серед спецобладнання є засоби захисту такі, як набір для дистанційного зрушення підозрілих предметів.

Під час виконання обов‘язків, правоохоронці також нерідко звертаються по допомогу чотирилапих. Для виявлення вибухонебезпечних предметів залучають зокрема чотирирічну службову вівчарку Янго. Крім того, у повсякденному житті правоохоронцям на допомогу завжди готові прийти вівчарки Келлі і Дейзі, яким по півтора роки. Вони залучаються для розшуку злочинців за слідом.

{g}

Аби знайти з чотирилапими помічниками спільну мову, правоохоронці повсякденно тренують їх. Під час виставки вони продемонстрували і новий дресирувальний костюм, який забезпечує повний захист кінолога. Важить такий спецодяг близько 10 кілограмів.

Відвідувачі виставки змогли на собі відчути, як це бути полісменом зі зброєю у руках. Особливо це сподобалося юним гостям свята. Користуючись нагодою вони фотографувалися зі зброєю та на бойовій техніці правоохоронців.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp