Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття прихистило дітлахів зі Сходу (ФОТО)

4 липня 2014 р., 18:52

Сьогодні розселятися їм допомогали рятувальники...

 

Сьогодні, 4 липня, співробітники Управління ДСНС України у Закарпатській області зустріли групу дітей, які у зв’язку із проведенням антитерористичної операції були змушені покинути свої домівки в Донецьку та тимчасово переїхати на Закарпаття.

Переселенців розмістили у готельному комплексі «Шипіт Карпат», що у мальовничому селі Пилипець Міжгірського району.

Особисто перевірив умови їхнього перебування й начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей. Він познайомився з діточками та пообіцяв допомагати їм у всьому.

«Оперативно-рятувальна служба Закарпатської області має допомогти та підтримати усіх громадян, що переміщуються, у цей складний для їхніх регіонів час. Жодна родина, яка потребує нашої допомоги, не повинна залишитися без уваги», - наголосив головний рятувальник області.

Окрім того, для діточок влаштували екскурсію на одне з семи природних чудес України – водоспад Шипіт, який знаходиться у підніжжя гори Гимба. Під час відпочинку з дітками спілкувалися психологи ДСНС, аби відволікти їх увагу від проблем й сумних думок та розрадити цікавими розповідями і легендами, що таїть у собі Закарпатська земля.














У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp