Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Митців запрошують до участі в благодійному аукціоні

6 серпня 2017 р., 17:00

За підтримки ГО «Ти не один» 13 серпня в Ужгороді на площі Театральній пройде всеукраїнська культурно-мистецька патріотична акція під назвою «Спільне бажання мільйонів сердець збудує щасливу країну».

Масштабний захід відбудеться в усіх обласних центрах нашої країни. Проект стартував 31 липня у Дніпрі й закінчиться 24 серпня, на День незалежності, у прифронтовому Покровську Донецької області. Упродовж акції через всю Україну провезуть виконану близько 10 000 дітей та дорослих Картину Миру розміром 4х5 метрів, закріплену на автомобілі. Вона складається з пазлів із усміхненими обличчями українців і занесена до Національного реєстру Книги рекордів України. У кожному місті на центральній площі проведуть масштабний презентаційно-мистецький захід.

У його рамках будуть проведені благодійні аукціони художників під гаслом «Мистецтво лікує» (кошти від реалізації кожної картини перерахують на лікування воїна АТО, дані про якого нададуть військові) та майстер-класи з малювання.

Організатори закликають усіх небайдужих долучитися до акції, головною метою якої є показати світу, що всі дорослі й діти мають єдине бажання – жити в щасливій країні. А для участі в благодійному аукціоні запрошуються місцеві художники зі своїми роботами.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp