Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородець врятував жінку від акули (ФОТО)

6 серпня 2017 р., 21:33

У Єгипті

Під час відпочинку закарпатець кинувся рятувати жінку, на яку напала акула. Він витягнув постраждалу на собі.

Про подвиг туриста із Закарпаття повідомляє Турпрофі. За інформацією, ужгородець із дружиною перебували на відпочинку в єгипетському місті Марса-Алам. Чоловік витягнув на собі з моря поранену дівчину. Акула плавала навколо, однак туристи врятувалися.

52-річний чоловік з Ужгорода Михайло Волошин прилетів в Єгипет 5 серпня і відразу почав свій відпочинок з подвигу. За його словами, він не планував нікого рятувати – просто так вийшло. Відразу після прильоту українець взяв відеокамеру і побіг разом з дружиною знімати риб. Як розповів Михайло,який зараз відпочиває в тому ж готелі і знаходився в момент нападу акули неподалік від місця події, вони з дружиною пірнали з пірсу.

Неподалік плавала група туристів з Австрії, в тому числі 20-річна дівчина. Щось поруч з нею відбувалося, і Михайло підплив ближче - подивитися. У це місце зазвичай припливали дельфіни, яких акули уникають. Звідки там узялась вона і чому саме дівчина привернула її увагу, ніхто так і не зрозумів. Годувала чи туристка рибок або спровокувала хижака чимось іншим – невідомо. Але факт залишається фактом: раптом виплила акула і вирвала з лівої частини живота дівчини шматок м’яса. Коли дівчина закричала, Михайло підплив, поранена вхопилася за нього, а далі українцеві нічого не залишалося, як гребти. Весь цей час акула кружляла поруч, проте люди вибралися. Рятувальник кинув їм з понтона коло. Дівчину Михайло витягнув з моря самостійно. Вона була при свідомості.

Поранену дівчину, за даними персоналу готелю, відвезли в госпіталь Хургади. «З нами в готелі відпочивав хлопець – один з начальників в київському МНС, – так ось він зреагував швидше за всіх. Думаю, це йому треба сказати спасибі за те, що жертв більше не було. Хлопець сказав рятувальникам, щоб хапали човни і діставали всіх, хто там ще плавав –- на поверхні видно було маски», – розповів один з очевидців події. За його словами, дівчину вкусила невелика біла акула.

«Видно було, що єгиптяни нічого такого не очікували і трохи розгубилися. Нам сказали, що останнього разу акули тут заявляли про себе в 2015 році, а до цього – в 2009», - поділився співрозмовник.

Рятувальники вивчають усі обставини.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp