Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Триколор Угорщини на Закарпатті - право меншини чи злочин?

5 липня 2014 р., 12:48

Стяг іншої країни на адмінбудівлях Закарпаття... на Сході за таке по голові не гладять.

СБУ в Закарпатській області легалізувало угорські прапори на українських органах влади, про що інформує громадський діяч Іван Данацко, котрий надіслав звернення в правоохоронні органи з приводу лобіювання головою Закарпатської обласної ради Іваном Балогою чужоземних символів на державних установах Закарпаття (орфографія і стилістика автора): 

"Всі наші починання жити по новому, всі наші можливості змін, все, що ми хочемо поміняти, все зав'язане на корупційній основі, а боротися з корупцією повинні прокурори та інші силові структури.

Хто, як працює і хоче змінюватись або ні, я запропонував показати на одній справі - заяві щоб нам роз'яснили наше непорозумінні, є Європейські та Угорські прапори на адміністративних будівлях - злочин або ні.

Першою відреагувала міліція, прийшли до мене в намет взяли пояснення і взяли докази правопорушень - фото та відео матеріали, а потім прийшла відповідь, що це правопорушення підпадає під компетенцію СБУ і матеріали переправили туди.

Другою зреагувала прокуратура, яка також відправила справу в СБУ, але мене не допитувала і з моїми зібраними доказами не ознайомлювалась.

Фінальним акордом є відповідь СБУ, яка вказує, що все нормально, хоча і є триколори на адміністративних будівлях, так вони УГОРСЬКІ, тоді як це національна меншина і їм це для ідентифікації дозволено зробити. Жодного доказу правопорушень, жодного виклику в СБУ, як чоловіка який, має матеріали правопорушення - не було, а для чого ДАНАЦКО І.І. запрошувати, ми і так всіх сепаратистів знаємо, та їх контролюємо. Ось так ми продовжуємо працювати, кум, брат, сват, а зараз ще більше і для чого їм, вирішувати проблему, в той час коли іде війна з окупантами, а Угорські політики заявляють претензії на Закарпаття, на наших адміністративних будівлях дозволено вивішувати Угорські прапори. Нехай собі на будівлю управління СБУ вивішають, там теж компактно проживають, а не працюють національні меншини з угорським паспортом в кишені. Далі буде...
Слава Україні".

1234 05.07.2014 17:25 IP: 92.30.25.87
naj toj danacko zajmaetjsja problemoju ekonomicnogo pidjomu kraini a ne rozpaljuvannjam nacionaljnoji vorozneci!uzhe dostali taki tipi jak vin,lem bidu sijutj!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp