Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Слідчий - це професія, що потребує повної віддачі", - Володимир Мага (ФОТО)

10 серпня 2017 р., 09:00

Відверто про роботу

Заступник начальника слідчого управління поліції Закарпаття Володимир Мага, якого до Дня Національної поліції України нагородив відзнакою Міністр МВС України Арсен Аваков, розповів, що допомогло досягнути відмінного результату. Раніше ми інформували, що 4 серпня, у День Національної поліції України, 60 найкращих працівників структури з різних куточків України були нагороджені Почесними грамотами Кабінету Міністрів, Подяками Прем’єр-міністра України, Грамотами Верховної Ради та відомчими заохочувальними відзнаками МВС. Серед них – і заступник начальника слідчого управління Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, майор поліції Володимир Мага. Цей правоохоронець очолює відділ з розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я людини, слідчого управління ГУ НП на Закарпатті, який має одий із найвищих показників розкриття. «Ця винагорода – досягнення всього нашого відділу. Я вдячний колегам, котрі працюють зі мною пліч-о-пліч. 


Найважливіше – це порозуміння та прагнення виконувати поставлені задачі максимально якісно. Про це ми не можемо забувати, адже саме від слідчого залежить подальша доля підозрюваного. У нас рідко бувають вихідні, і ми маємо повсякчас бути готові до виконання покладених обов‘язків», – наголосив слідчий. Спеціалізований відділ невеликий за кількістю працівників, але вагомий за кількістю проробленої роботи. Окрім керівника, надважкі злочини розслідують Оксана Данько, Олена Заводчикова, Олег Лазар, Роман Гельжинський та Василь Гаврилюк. За словами Володимира Маги, тільки працюючи командою, можна досягти насправді якісного результату. Неабияку роль у роботі слідчих відіграє і їх витримка та вміння приймати правильні, обдумані рішення навіть у кризових ситуаціях. Спільно з оперативниками слідчі складають основу поліції. «Слідчий не має права на помилку. Кожен, хто вже пов‘язав своє життя з цією роботою, має усвідомлювати, що від нашої пильності, уваги та розсудливості залежить подальша доля підозрюваного та імідж всього управління. Нам нерідко доводиться жертвувати часом, який могли б провести зі своїми рідними та сім‘єю, задля того, аби максимально якісно виконати свою роботу», – запевняє керівник відділу слідчого управління. За словами Володимира Маги, визначальну роль у його успіху відіграє підтримка та порозуміння дружини та сім‘ї загалом: «Щиро вдячний їм за те, що спонукають мене виконувати свою роботу найякісніше. Від цього залежить майбутнє наших дітей, їх безпека та добробут». 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp