Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Про що говорили Валерій Мурга та Денис Ман

11 серпня 2017 р., 16:23

Під час зустрічі без краваток

Сьогодні, 11 серпня, в конференц-залі Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства проведено засідання з метою обговорення питання розвитку туристичних маршрутів області.

На засіданні головний лісівник області Валерій Мурга, директор департаменту економічного розвитку та торгівлі Денис Ман та начальник управління туризму Закарпатської ОДА Любов Когуч обговорили питання маркування та знакування туристичних шляхів та облаштування стоянок у межах лісфонду згідно європейських стандартів.

«Починаючи з минулого року разом з Департаментом Мінекономрозвитку лісівники почали широкомасштабну роботу з маркування та знакування туристичних маршрутів згідно з прийнятими міжнародними стандартами. Наразі домовилися промаркувати туристичний маршрут на Березнянщині до легендарної «Блакитної лагуни», де лісівники до кінця серпня встановлять рекреаційних пункт, а також заплановані майданчики біля Ужгорода. Певен, це полегшить подорож туристам, які будуть мандрувати Закарпаттям», - зазначив Валерій Мурга.

Директор департаменту економічного розвитку та торгівлі Закарпатської ОДА Денис Ман:

«Метою облаштування туристичних марштутів є підвищення якості туристичного обслуговування та рівня безпеки подорожей самоорганізованих груп, створення бази маршрутів, їх маркування та знакування на території Закарпатської області. Позитивно, що лісівники готові до співпраці. Зі свого боку ми зробимо все належне аби розпочату справу довести до кінця», - зазначив Денис Миколайович.

За підсумками зустрічі керівники відомств домовилися спільно координувати програму розвитку туризму і курортів у частині будівництва туристичних стоянок, маркування, облаштування туристичних маршрутів знакування шляхів із присвоєнням їм номеру згідно ДСТУ.

Вирішено, що найближчим часом в Закарпатській області з'являться дві туристичних стоянки та два оглядових майданчики, реалізовані в результаті співпраці двох структур. Пілотними ділянками обрано маршрут до «Блакитної лагуни» та біля Ужгорода на шляху автотраси міжнародного значення «Київ-Чоп».

Опісля цього спільними зусиллями працівників вищезазначених відомств будуть промарковані кілька десятків кілометрів туристичних маршрутів на території Великоберезнянського, Хустського, Виноградівського та Іршавського районів для розвитку туризму та підвищення туристичної привабливості Закарпаття.
Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp