Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Майже три мільярди податків сплатили закарпатці

12 серпня 2017 р., 13:52

Такі підрахунки

Податок на доходи фізичних осіб, податок на додану вартість, єдиний податок – це податки, які є лідерами з забезпечення фіскальних надходжень до казни.

Загалом, за оперативними даними, до зведеного бюджету в Закарпатській області за січень – липень 2017-го перераховано податків у розмірі майже 2 млрд 942 млн грн. Із цієї суми ПДФО, ПДВ та єдиний податок становлять левову частку – понад 2 млрд 243 млн грн. У порівняні з аналогічним періодом минулого року, до зведеного бюджету в 2017-му надійшло на 562 млн грн більше.

На загальноукраїнські потреби (до держбюджету) спрямовано майже 1 млрд 110 млн грн, а на вирішення потреб місцевих громад (у місцеві бюджети) – майже 1 млрд 832 млн грн.

У ДФС області зауважують, що в розрізі платежів у січні – липні поточного року приріст до відповідного періоду 2016-го забезпечено по всіх податках – як по загальнодержавних так і по місцевих.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp