Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як "Бліц" на Чемпіонаті світу виступав

12 серпня 2017 р., 16:02

Улюблені ужгородців, зірки зі Студії сучасного танцю «Бліц» нещодавно полетіли до США для участі у Чемпіонаті світу з хіп-хопу (World Hip Hop Dance Championship 2017 USA, Arizona, Phoenix, US).

Ця поїздка відбулася вперше, хоча «Бліц» неодноразомо виборював «путівку» на Чемпіонат, адже є переможцем багатьох танцювальних змагань.

На жаль, «бліцівці» завершили свою участь у змаганні, не пройшовши у півфінал. Це, віримо, поки що!

На своїй сторінці танцівники розповідають новини:

«Ми тут вперше і, нажаль, цього року ми не пройшли до півфіналу. Хоч ми і працювали багато та старанно, ми не засмучуємось, тому що рівень чемпіонату нереальний. 50 країн, найкращих команд світу, більше 4000 танцівників і вживу це набагато потужніше ніж на YouTube, всі викладаються на максимум!!!

В будь-якому випадку наші бліцівці величезні молодці і ми пишаємось ними! Є куди рости і ми всі отримали надзвичаний заряд і мотивацію для розвитку. Дякуємо усім за підтримку і переживання, для нас це дуже важливо і ми це цінуємо!».

Віримо в них та бажаємо подальших успіхів і перемог!

«Карпатський об’єктив»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp