Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У мешканця Виноградівщини знайшли наркотики (Фото)

13 серпня 2017 р., 13:20

Різного виду

Під час розслідування справи у рамках кримінального провадження працівники Виноградівського відділення провели санкціонований судом обшук у приватному будинку 23-річного виноградівця. У помешканні, де хлопець проживає разом з матір`ю, правоохоронці виявили чотири згортки з сухою подрібненою речовиною, ймовірно коноплею. Вага речовини склала близько 100 грамів. Заховані згортки поліцейські знайшли на кухні та вітальні. У останній кімнаті також були сховані два саморобні пристрої для викурювання наркотичних речовин.

Окрім того, на присадибній ділянці виноградівські полісмени виявили 4 кущі коноплі, заввишки близько 2 метрів.

Нарковмісні рослини, суху речовину та саморобні пристрої працівники поліції вилучили і направили для дослідження до експертів при ГУНП в Закарпатській області.

За фактом незаконного зберігання наркотичних засобів слідчий Виноградівського відділення відкрив кримінальне провадження за част.1 ст.309 Кримінального кодексу України. Тривають досудові перевірки.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp