Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті травмувався турист (ФОТО)

14 серпня 2017 р., 11:00

Надзвичайники рятували

Сталося це на Рахівщині.

Майже добу тривала операція з надання допомоги та транспортування травмованого туристу з Київщини до лікувального закладу.

О 17:25 12 серпня в оперативно-рятувальну службу поступило повідомлення, що під час проходження туристичного маршруту в районі г. Брескул, в районі Чорногірського хребта у Рахівському районі отримав травму ноги 17-річний турист, мешканець м. Бориспіль Київської області.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт до місця було направлено рятувальників гірського пошуково-рятувального відділення м. Рахів у складі 4-х чоловік особового складу та 1 одиницю техніки.

Близько 21:00 пошуковці дісталися до місця, де перебувала група туристів та оглянули травмованого. Після надання йому невідкладної домедичної допомоги, а також через нічний час та складний маршрут , рятувальники прийняли рішення дочекатися світлового часу доби.

Вже вранці, 13 серпня, почалося транспортування юнака до м. Рахів. Спочатку пішим ходом, а згодом за допомогою транспортного засобу, рятувальники доправили потерпілого до Рахівської районної лікарні. На даний час життю юнака вже нічого не загрожує.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp