Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У квартирі зачинилася дитина (ФОТО)

14 серпня 2017 р., 15:20

Втрутилися рятувальники

Аби визволити  дитя.

14 серпня о 09:50 до Служби порятунку Міжгірського району зателефонував черговий поліції та повідомив, що до них за допомогою звернулась жінка. Вона не могла потрапити у власну квартиру в якій зачинилася її онучка.

За адресою виклику на вулицю Борканюка, що у смт Міжгір'я, негайно було направлено чергове відділення 4-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Прибувши на місце, співробітники ДСНС по висувній драбині піднялися у вікно третього поверху чотириповерхового житлового будинку та, заспокоївши дівчинку, яка вже встигла перелякатись, відчинили бабусі двері зсередини.

Як з'ясувалось, бабуся лише на хвильку залишила дитину та вийшла на вулицю у справах, а тим часом, двері квартири захлопнулись і “полонянка” опинилася сам-на-сам у квартирі.

Шановні батьки! Не залишайте дітей без нагляду та розповідайте їм про загальні правила власної безпеки, адже навички безпеки життєдіяльності формуються в дитини з самого народження. Отож, 10-15 хвилин вашого часу, який ви приділите дитині аби розповісти про правила поведінки у певній надзвичайній ситуації, у майбутньому може врятувати їй здоров'я або навіть життя.

У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp