Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Мукачівщині – операція «зачищення лісу»

14 серпня 2017 р., 18:20

На сьогодні всі дороги, що пролягають масивами Мукачівського держлісгоспу, перекриті бар’єрами. Лісова охорона працює цілодобово, захищаючи ліс як від пожеж, так і від недобросовісних відвідувачів, які безсоромно смітять.

Так, директор Мукачівського держлісгоспу Василь Анталовський розповідає: «Протягом року наші працівники намагаються зберегти ліс у доглянутому стані.

очинаючи з ранньої весни проводять низку заходів для його очищення від сміття. Продовжується робота й улітку, особливо в сезон відпусток. Адже через залишені пластикові пляшки або паперові пакети ліс може горіти, задихатися від непотребу. Тільки про це люди чомусь рідко замислюються».

Відтак Мукачівське державне лісове господарство звертається до всіх, хто любить проводити час на природі: «Бережіть ліс від пожеж, не залишайте після себе сміття, не знищуйте дерева й чагарники. Все це, крім того, що є правопорушенням, завдає непоправної шкоди довкіллю. Закарпаття завжди вабило туристів своїми чарівними ландшафтами й зберегти і примножити цю красу – спільне завдання всіх краян».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp