Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівщина: Смертей свиней більше не зафіксовано

16 серпня 2017 р., 10:00

На щастя.

Результати з Павшина ще чекають

Як розповів Мukachevo.net начальник Мукачівської районної державної лікарні ветеринарної медицини Михайло Молнар, наразі не зафіксовано жодного нового випадку смерті свиней.

Результати аналізу загиблої свині у Павшині ще чекають. Всі карантинні заходи досі проводяться. За словами Михайла Молнара, вони триватимуть 40 днів від виявлення першого випадку.

Нагадаємо, на Мукачівщині у селі Нижній Коропець було зафіксовано смерть свині від Африканської чуми свиней. Поки що це єдиний випадок у районі.

Через виявлену чуму, місцевих мешканців всіх інших населених пунктів просять уважно спостерігати за поголів’ям свійської свині.

У випадку наявних клінічних ознак хвороби (в’ялість, відмова від корму, висока температура) або падежу тварин, негайно звертатися до:

Мукачівської районної державної лікарні ветеринарної медицини за адресою: м. Мукачево, вул.. Кооперативна, 73. Начальник ветлікарні – Михайло Михайлович Молнар, телефон: 095 880 9246, (03131) 2-33-52Найближчого ветеринарного пункту або ветлікаряОргану місцевого самоврядування: селищної або сільської ради.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp