Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Історія ужгородського кота (ФОТО)

16 серпня 2017 р., 14:21

Кіт став приводом для розповіді

zakarpatpost.net уже писав про рудого кота, що часто сидить на ясені Масарика, хитрим та розумним поглядом споглядаючи перехожих.

А ще пухнастий любить грітися на лавиці на площі Театральній. Ніжачись, тваринка часто маскується під сон, таким чином виглядаючи голубів, яких можна зловити собі на сніданок.

Птахи ж в Ужгороді приручені, оскільки їх часто підгодовують містяни, не шкодуючи ні зернин, ні хлібних крихіток, тож вони не бояться від людей, не те що від котів. Тому вусатий чотирилапий призвичаївся легко ловити пернатих. Робить він це не через відчуття голоду, а просто так… для втіхи, як деякі двоногі мисливці.

При цьому кота ще й часто підгодовують біля кафе. Там він має свої… уже насиджені місця та постійних годувальників. Сьогодні, наприклад, рудий снідав шматком піци та різанками (локшиною) з бульйону. Однак його тарілка залишилась повною. Видно, їжа йому зовсім не сподобалась. Та й загалом він не поспішає харчуватися як людина… на відміну від свого триколірного родича, що живе неподалік шістнадцятиповерхівки.

Та товстелезна тваринка від фастфуду настільки погладшала, що стала схожою на смайлик. Адже відомо, що від незорової їжі з’являється зайва вага.

А нашому рудому голубоїду, як бачимо, борошняна продукція зовсім не смакує, тож він і надалі залишається струнким та прудким і лише насторожено пильнує за всім, що відбувається довкола.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp