Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська митниця оформила товарів на суму понад 44 мільярди гривень

17 серпня 2017 р., 08:35

За сім місяців 2017 року

Завдяки вигідному розташуванню і наявності у зоні діяльності Закарпатської митниці ДФС розгалуженої транспортної мережі, прикордонної інфраструктури та потужного транспортного вузла, інспекторами оформлено 91 582 тисячі митних декларацій.

– Протягом січня-липня 2017 року в області зріс зовнішньоторговельний обіг на 20,78 відсотка в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Найбільшим торгівельним партнером впродовж цього періоду зафіксована Угорщина. Саме з цією країною через пункти пропуску митниці здійснено експортно-імпортних операцій на суму 23 млрд 974 млн грн. Відтак на другому місці – Німеччина, сума операцій з якою становить 3 млрд 170 млн грн, на третьому місці – Австрія із сумою операцій понад 2 млрд 730 млн грн, – зазначає в.о. начальника Закарпатської митниці ДФС Станіслав Балуєв.

В основі товарної структури статистичного експорту-імпорту найбільше оформлялись протягом січня-липня 2017 року:

– експорт: проводи iзольованi, кабелi та iншi iзольованi електричнi провiдники; кабелi волоконно-оптичнi, електронагрiвальнi прилади та апарати; праски електричнi, апарати електричнi телефоннi або телеграфнi, лiсоматерiали оброблені.

– імпорт: електроннi iнтегрованi схеми та електроннi мiкромодулi, проводи iзольованi, кабелi та iншi iзольованi електричнi провiдники; кабелi волоконно-оптичнi, автомобілі легкові та інші моторні транспортні засоби, призначені головним чином для перевезення людей.

Загалом у Закарпатській митниці ДФС станом на 1 серпня цього року перебуває на обліку 4298 осіб, які можуть здійснювати зовнішньо-економічні операції з товарами. Активну участь у цій сфері протягом січня-липня 2017 року взяли 1836 суб’єктів ЗЕД.
ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp