Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородцям пропонуватимуть поцілити у Путіна

17 серпня 2017 р., 15:44

А також покажуть макети зброї у рамках проекту "Цим переможемо"

В Ужгороді триває проект «Цим переможемо», акції якого розповідають про різні організації, які причетні до захисту Батьківщини та, власне, різні способи це робити.

Зініціювали цей проект волонтерські і патріотичні організації, ветерани російсько-української війни. Проект має благодійну мету підтримки українського війська, а також просвітницьку місію та прагнення допомогти створити настрій гуртування. Серед акцій – і забіг на підтримку поранених бійців, показ фільму про Іловайську трагедію, показові виступи різних структур, які стоять на охороні України та українців.

Осередок акції – комплекс «Совине гніздо», що в Ужгороді на вулиці Ракоці і де до 24 серпня триває виставка «Для бійців від митців». І вже цих вихідних триватимуть наступні акції.

Так, у суботу та неділю, 19 та 20 серпня, в історичному центрі Ужгорода Карпатська Січ в рамках проекту "Цим переможемо" проведе елементи вишколів для дітей та молоді.

У подвір`ї "Совиного гнізда" бійці Карпатської Січі дадуть можливість всім охочих оглянути макети зброї, навчать основам поводження з нею, продемонструють і навчать розбиранню і збиранню автомата, продемонструють амуніцію, що необхідну для ведення бойових дій, тощо. І, звісно, дадуть відповіді на всі питання зацікавлених, також і про участь добровольців в «АТО». Також поблизу комплексу діятиме тир, де всі зможуть випробувати власні сили на влучність з навчальної страйкбольної зброї, поціливши у символічну мішень із зображенням ворога України.

«Запрошуємо всіх краян ознайомлюватись, спілкуватися та вишколюватись, старт – о 16-ій! До скорої зустрічі!», - кажуть в організації й обіцяють не чіпати снігурів та нікого не розпинати.

А в суботу, 19 серпня, також у «Совиному гнізді» з 15-ї години маленькі ужгородці втілять акцію «Оберіг для бійця» - виготовлятимуть подарунки військовим з національною символікою під егідою ГО «Щасливі діти».

Деталі про події проекту – на сторінці.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp