Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Роман Стефанишин зустрівся з громадою у Великому Березному

17 серпня 2017 р., 19:35

Крім місцевих мешканців, до керівника прийшов житель Іршавщини

 

Сьогодні, 17 серпня, керівник поліції Закарпаття Роман Стефанишин зустрівся з громадою у Великому Березному та проінспектував місцеве відділення поліції. З питаннями та пропозиціями до начальника ГУНП прийшли восьмеро громадян, один із яких взагалі є мешканцем Іршавського району. Чоловік, перебуваючи в Великому Березному, прочитав оголошення про виїзний прийом та вирішив скористатися можливістю і зустрітися з керівником поліції. Чоловік має дуже заплутані стосунки з родиною. Роман Стефанишин дав доручення спеціалістам ГУНП виїхати за місцем проживання заявника та вивчити ситуацію.

До керівника поліції області звернувся місцевий журналіст, який представляв інтереси місцевої родини. Група заявників прийшла у справі, яка уже перебуває в суді. Всі вони дуже позитивно відмітили роботу поліції під час ведення розслідування.

Двоє чоловіків розповіли керівнику поліції, що мають проблеми із малозабезпечою категорією громадян у Великому Березному. Заявники розповіли, що ці особи проникають на їх приватну територію та наносять збиток. Вчора вони вже повідомили поліції про таку ситуацію, але вирішили проінформувати і керівника. Роман Стефанишин дав доручення посилити патрулювання біля городів та садів мешканців міста та району, щоб виявити тих громадян, які збирають чужий врожай.

Традиційно на прийом громадян прийшов керівник місцевої ветеранської організації та розповів про те, як ведеться співпраця керівництва Виноградівського відділення поліції з пенсіонерами ОВС.

Крім керівника ГУНП Романа Стефанишина, на прийомі громадян був керівник куща, до якого належить територія обслуговування Великоберезнянського відділення поліції, – начальник Ужгородського відділу поліції Володимир Улинець.

Користуючись нагодою, керівник поліції Закарпаття проінспектував роботу місцевої поліції. Заступник начальника відділення Василь Стойка показав роботу правоохоронців Великоберезнянщини.

Нагадуємо, що начальник Головного управління Національної поліції, полковник Роман Стефанишин щочетверга традиційно зустріається з громадою під час прийомів, в тому числі і виїзних.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp