Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До опалювального сезону готові 70% житлового фонду України

18 серпня 2017 р., 10:34

Підготовка житлового фонду до опалювального сезону завершиться до 15 вересня.

Близько двох третин житлового фонду України готові до проходження опалювального сезону. Про це заявив віце-прем'єр-міністр і міністр регіонального розвитку Геннадій Зубко на тематичній селекторній нараді в четвер, 17 серпня.

За його словами, технічну підготовку об'єктів соціальної сфери планується завершити до 1 вересня, а житлових будинків - до 15 вересня.

"Підготовка до опалювального сезону на контролі уряду та відбувається згідно з планом-графіком. Створені та працюють регіональні штаби. Щодо об'єктів соціальної сфери вже підготовлено 80,3% - шкіл, 81% - дитсадків і 70,1% - лікарень", - зазначив віце-прем'єр.

Станом на 1 серпня більш ніж 70% будинків мають лічильники тепла.

За словами Зубка, найбільша кількість оснащених будинків приладами обліку теплової енергії в Миколаївській, Полтавській, Рівненській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській та Чернігівській областях, а найменше - в Донецькій, Луганській і Тернопільській.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp