Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Теракт у Барселоні: українці не постраждали

18 серпня 2017 р., 10:51

Наїзд на пішоходів пов'язаний з вибухом у нарколабораторії.Серед загиблих і постраждалих в результаті теракту у Барселоні немає громадян України.

Про це повідомляє прес-служба Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України в своєму Twitter вранці в п'ятницю, 18 серпня.

"Попередня інформація про громадянство загиблих і поранених в Барселоні: українців серед них немає", - йдеться в повідомленні.
Крім того, поліція знайшла зв'язок між вибухом у нарколабораторії в Альканарі і терактом в Барселоні. "Розслідування змогло встановити чистий зв'язок з невеликою кількістю сумніву між вибухом у будинку в Альканарі, де померла одна людина, і нападом у другій половині дня", - заявив представник поліції Каталонії Хосеп Луїс Траперо, передає La Vanguardia.
За його словами, в Альканарі терористи могли готувати вибухівку. Після вибуху терористи могли прискорити свої плани і здійснити напад в Барселоні раніше від терміну.
Траперо заявив, що хоч і нападники не були заарештовані, поліція не очікує ще якихось терактів в Барселоні найближчим часом.

Як повідомляв Кореспондент.net, ввечері 17 серпня в Барселоні стався теракт: фургон в'їхав у натовп людей в районі пішохідної вулиці Рамбла. Загинули 13 людей, понад 100 постраждали.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp