Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За ходом референдуму в Криму стежитиме ЦВК Росії

11 березня 2014 р., 08:36

Спостерігати за ходом голосування на загальнокримському референдумі 16 березня буде ЦВК Російської Федерації, передає  УНН.

За словами Голови комісії АРК з проведення загальнокримського референдуму Михайла Малишева, в даний час до комісії з проведення референдуму надійшло тільки одне звернення, яке в обов'язковому порядку буде розглянуто.

"Це близько 14 чоловік. Це не із західної країни, а з суміжної країни, яка називається Росія. Це ЦВК Росії", - повідомив він.

Глава комісії також заявив, що в Криму зацікавлені у великій кількості спостерігачів, щоб вони мали можливість переконатися в "прозорості голосування".

За його словами, представники іноземних держав поки не подали жодної заявки.

"Ми ніяк не можемо наполягати на тому, щоб вони приїхали .. Це їх право. Це право можливо реалізувати, як вони його будуть реалізовувати це в їхніх інтересах", - вважає М.Малишев.

Як повідомляв  УНН, Організація з безпеки і співробітництва в Європі заявила, що не розглядає " запрошення" з Криму спостерігати за референдумом про вступ півострова до Росії.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp