Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець продав чужу машину (ФОТО)

19 серпня 2017 р., 17:30

Буває і таке

Майстер шиномонтажу, відремонтувавши автомобіль марки «Богдан 2110», який належав виноградівцю, перепродав його у Тячівський район. За фактом поліцейські Виноградівського відділення відкрили кримінальне провадження, триває слідство

Із заявою про незаконне заволодіння транспортним засобом звернувся мешканець міста Виноградово. Чоловік повідомив, що минулого року він віддав свій автомобіль до автомайстра для косметичного ремонту автівки. Коли повернувся із заробітків і вирішив забрати автомобіль, машини у механіка вже не було.

Як з`ясували поліцейські, автомайстер незаконно обміняв чужий автомобіль на інший з доплатою 300 американських доларів. "Машину розібрали на запчастини у Тячівському районі. Усі обставини слідства наразі встановлюються", - повідомив слідчий.

За даним фактом працівники Виноградівського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за част.2 ст.289 Кримінального кодексу України - Незаконне заволодіння транспортним засобом. Досудове розслідування у справі триває.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp