Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У двох районах Закарпаття діяли підпільні заправні станції з оборотом понад 100 тисяч гривень

19 серпня 2017 р., 20:00

За добу

Оперативники Управління захисту економіки в Закарпатській області Нацполіції викрили осіб, які організували схему реалізації необлікованого скрапленого газу. Для цього вони відкрили підпільні заправні станції. Щоб збільшити прибуток від протиправної діяльності газові заправні станції розмістили у населених пунктах, де було відсутнє централізоване газопостачання.

Розміщувались заправні станції у віддалених селах Тячівського та Рахівського районів, де відсутнє централізоване газопостачання. Звісно ж, документи на такий вид діяльності та дозволи у підприємців були відсутні. Крім того, заправні станції знаходились поруч з житловими будинками. У разі надзвичайної події наслідки були б жахливі. Проте правопорушників, які переслідували корисливі мотиви, це не дуже турбувало.

Населення заправляли не тільки свої автомобілі, але і газові балони. За попередніми даними, щодоби реалізовувалось від 5 тисяч до 8 тисяч літрів скрапленого газу. Діяльність газових АЗС приносила бізнесменам від 100 тисяч до 150 тисяч гривень прибутку.

18 серпня оперативники Управління захисту економіки в Закарпатській області Нацполіції, слідчі Ужгородського відділу поліції за процесуальним керівництвом Ужгородської місцевої прокуратури провели обшуки за місцем знаходження ГАЗС.

Правоохоронці вилучили обладнання для реалізації та зберігання скрапленого газу, "чорнові" записи та 25 тисяч гривень від реалізації продукції.
Управління захисту економіки Закарпаття ДЗЕ НПУ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp