Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Все почалося з пострілу гармати (ФОТО)

20 серпня 2017 р., 14:43

12 серпня на Верецькому перевалі поблизу с. Верб’яж Воловецького району відбувся другий міжнародний фестиваль «Цімбор-фест».

Участь у святковому заході взяли жителі навколишніх сіл, представники багатьох наших районів, делегації з сусідніх областей та гості з Угорщини, Словаччини й Польщі.

Учасників фесту вітали керівники району, начальник управління культури ОДА Вікторія Фролова, представники делегацій із сусідніх країн та організатори заходу. Старт свята ознаменував постріл зі старовинної гармати, розповіли у Воловецькій РДА.

На заході звучали виступи фольклорних колективів і солістів, проводилися цікаві ігри, конкурси, майстер-класи, розваги для дітей та дорослих. Присутніх частували смачною їжею та проходжуючими напоями, адже спекотно було як від погоди, так і від запальних номерів на сцені та цікавих атракціонів. Серед колективів, які пригощали гостей, самобутністю вирізнявся «Цімборак Унгвар». Родзинкою стали виступи відомих закарпатських гуртів – «Чаламада» та «Триставісім». Були фаєр–шоу та дискотека. Місцеві кажуть, що за фестом велика праця всієї родини сільського голови села Верб’яж Івана Півкача.

Мало свято й соціальну складову – збирали кошти для Мукачівської школи-інтернату для дітей із вадами зору.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp