Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Завтра в Ужгороді буде акція-провокація

22 серпня 2017 р., 09:55

Біля ЦНАПу

ДАТА: 23 серпня 2017



МІСЦЕ: м.Ужгород, наб. Незалежності, 6 (біля ЦНАПу)



ЧАС: 12:00-14:00


Мета акції – спонукати громадян до участі у прийнятті рішень на благо своєї громади, країни. Ставати активними, небайдужими та незалежними.

Акція покликана показати важливість дій: варто вставати з дивану і власноруч вирішувати проблеми. Україна буде незалежною тоді, коли ми позбудемося диванної залежності. Окрім Києва, акція паралельно проводиться ще в 20 містах по всіх куточках країни.

Під час дійства активісти пропонуватимуть перехожим сісти на «Диван Незалежаності», зробити селфі з диванним героєм – ЗавтраMENом / Нехочухою/ Почекуном (у кожному місті буде 1 герой). А потім кожен має зробити вибір – долучитися до персонажа чи спробувати щось змінити у своєму місті – підписати петицію, написати звернення, вирішити нагальну проблему.
Усі зібрані звернення й підписи активісти занесуть до місцевої ради та зареєструють, аби відстежувати хід подій.

До участі в акції запрошені мер депутати міської ради.

Запрошуємо також долучитися мешканців міста, громадських активістів, ЗМІ та всіх небайдужих до змін! Акція проходитиме в межах проекту «Активна Громада: право вибору».

Контакти: регіональний координатор «Активна Громада»

Біланіна Олена, тел.,+38(068) 373 78 50

Брускі Олександр, тел.,+38(050) 990 85 02

Довідка. Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» – об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності ВГО «Інститут Республіка». Проект «Активна Громада: право вибору» впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp