Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати


В Україні змінили умови призначення субсидій

22 серпня 2017 р., 20:44

Боржникам субсидію на наступний період не продовжуватимуть.

Кабінет міністрів України вніс зміни в правила надання житлових субсидій населенню. Про це повідомляє урядовий портал з посиланням на постанову №609 від 18 серпня.У документі наголошується, що заявники на отримання субсидій повинні подавати декларації про свої доходи не за останній рік, а за півроку.Окрім цього, жителям, які заборгували за комунальні послуги суму у 20 неоподатковуваних податком мінімумів доходів громадян, субсидію на наступний період не продовжать. 

У такому випадку потрібно буде або сплатити борг, або домовитися з постачальником послуг про його реструктуризацію.Також змінилися соціальні нормативи споживання газу для побутових потреб у разі відсутності лічильників:- за наявності газової плити і централізованого гарячого водопостачання було 4,4 куб. м на одну людину за місяць, а стало - 3,3 куб. м;- за наявності газової плити в разі відсутності централізованого гарячого водопостачання і газового водонагрівача було 7,1 куб. м на одну людину за місяць, стало - 5,4 куб. м;- за наявності газової плити і газового водонагрівача було 14 куб. м на одну людину за місяць, стало - 10,5 куб. м.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp