Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Минулої доби на Закарпатті "накрили" двадцять гральних закладів (Фото)

23 серпня 2017 р., 20:05

Усього провели 21 санкціонований обшук у підпільних гральних закладах

Правоохоронці встановили, що організатори періодично змінювали адреси розташування гральних закладів, маскували їх під різними Інтернет клубами.

Після документування та зібравши достатньо доказів, що підтверджують надання послуг у сфері грального бізнесу у даних закладах, слідчі звернулись до суду.

Так, 22 серпня, правоохоронці провели 21 санкціонований обшук. В наслідок слідчо-оперативних заходів 20 гральних закладів припинили свою діяльність. Для проведення обшуків було залучено 70 працівників поліції.

Під час проведення обшуків поліцейські вилучили 148 системних блоків, 17 платіжних терміналів (айбокси), понад 125 тисяч гривень, чорнові записи та флеш-накопичувачі.

{g}

Кримінальне провадження, в межах якого проводилось документування протиправної діяльності, відкрито за ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.

На цей час проводяться слідчі (розшукові) дії з метою встановлення всіх осіб причетних до організації грального бізнесу на території Закарпатської області.



 

Департамент захисту економіки Національної поліції України

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp