Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті обіцяють запустити потяг за новим маршрутом

25 серпня 2017 р., 13:35

Ужгород-Лисичанськ

Про таке, зокрема, йшлося під час обговорення у Львовi щодо транспортноï доступностi регiонiв.

Про це повідомив начальник департаменту економічного розвитку і торгівлі Закарпатської ОДА Денис Ман.

За його словами, щодо Закарпаття заступником директора департаменту в далекому сполученнi ПАТ "Укрзалiзниця", зокрема, було озвучено плани, що "Потяг №213 курсуватиме щодня через Самбiр -Великий Березний-Перечин (а до того - Вiнницю та Тернопiль) - й це вiдповiдь облрадi на звернення - позитивна. Ужгород-Лисичанськ - новий потяг, який незабаром курсуватиме та стане сполученням Сходу та Заходу Украïни. Наступного року №129 Ужгород-Киïв курсуватиме щодня (це той, що за 12 годин доïде з точки "У" в точку "К"). Чернiвцi-Ужгород поки що проект не дуже реальний, тому що маршрут пролягав частково рейками румунськими, якi зараз не в найкращому станi. Питання переносимо на 22.08, коли говоритимемо про Карпатську конвенцiю".

Стосовно рейсу за маршрутом Мукачево-Будапешт, то зустрiч представників УЗ з угорцями відбудеться до кінця серпня, й відтак про перспективи можна буде говорити конкретно.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp