Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді зібрали 8 тисяч для військових

26 серпня 2017 р., 16:04

На акції Фото патріота

Упродовж 23-24 серпня закарпатці та гості краю могли зробити собі патріотичне фото на фоні прапору, заплативши за нього благодійним внеском.

Уже четвертий рік поспіль кращі фотографи у ці святкові дні збираються на волонтерство біля намету Руху підтримки закарпатських військових. Працюючи у кілька змін вони дарують закарпатцям можливість зупинити мить на чудовому жовто-блакитному фото.

«Перш за все, "Фото партіота" - це гарні фото гарних людей. Цей проект має дуже потужну естетично-емоційну складову. Люди гарно вдягаються приходять сімʼями, щоб зробити фотографії на памʼять. Є багато сімей, які навіть завели собі таку традицію - щороку фотографуватись на нашій фотозоні. Люди охоче поширюють ці фото, і коментарі під ними - чистий позитив. І ще мені, як фотографу, дуже подобається те, що ми можемо робити гарну волонтерську справу тим, що ми вміємо. Більшість волонтерів змінюють рід діяльності: журналісти стають кухарями, держслужбовці - продавцями, а фотографам тут пощастило. Ми не міняємо фах, ми заробляємо кошти для наших військових тим, що любимо і вміємо робити», - зазначив «Дню» фотограф Сергій Денисенко.

Цього року за два дні фотографи зробили понад 600 світлин, а у волонтерську скриньку було зібрано 8285 гривень та 500 форинтів.

Вікторія Жуйко, Ужгород, "День"


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp