Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чим живе Нацгвардія на Закарпатті показали діти (ФОТО)

7 липня 2014 р., 15:45

Їх прийняли солдати з теплом.

 

Діти з дитячого табору «Неимія» в обласному центрі прийшли в гості до солдатів Національної гвардії України. Дитячі посмішки, малюнки,подарунки та побажання стали найкращою нагородою бійцям.

Екскурсія в батальйон Національної гвардії була організована керівництвом УМВС в Закарпатській області для більш ніж сорока дітей дитячого табору «Неімія», який розташований в обласному центрі.

Не дивлячись на те, що особовий склад і командування стройового підрозділу вже буквально днями виїжджає в зону АТО дітей зустріли з привітністю і теплотою.

Дітям були показані зразки озброєння наших правоохоронців, бойоватехніка, засоби захисту. Оплески і радісні вигуки дітей заслужили і службовісобаки, які затримували порушників і шукали зброю в автомобілях на очах уюної публіки.

Що відрадно, серед маленьких гостей батальйону наших Гвардійців були ідіти евакуйовані з Словянска та Краматорська, де як відомо тривають бойовідії.

«Ми здивовані, як нас тут приймають, люди як свої, і взагалі тут клас!» - Взахопленні говорять маленькі гості Срібної Землі.

На завершення зустрічі, після «солдатської кухні», яку накрили для своїхмаленьких гостей Гвардійці, діти вручили подарунки і малюнки нашимбійцям. Теплі слова з вуст дитини найкраще побажання для солдатів, щойдуть захищати Батьківщину. Бо відомо, що вустами дитини говорить Бог!

Перший заступник начальника УМВС Сергій Россоха прокоментував: - Дужеприємно, що діти, за якими наше майбутнє, вже сьогодні мають настількивеликі серця. Це серце всієї нашої України, велике, полум'яне і патріотичне! Слава нашим дітям! Слава нашим Бійцям! Слава Україні!


СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp